Com arribar-hi

Català
Des de Barcelona o Lleida per l'A2 fins al municipi d'El Bruc, agafar sortida Manresa-Montserrat BP-1101, al coll de Can Massana seguir direcció Manresa. Entre Km 6 i 7 es farà visible el bosc a sobre la carretera, a tocar de la urbanització de Ca l'Esteve de S.S.de Guardiola.

Des de Girona per la C-25, passat Manresa desviar-se per la C-37 direcció Igualada, 2 km després 1ª sortida Salelles, agafar BP-1101 direcció Montserrat-El Bruc. Entre Km 6 i 7 es farà visible el bosc a sobre la carretera, a tocar de la urbanització de Ca l'Esteve de S.S.de Guardiola.

Des de Tarragona per la C-15, 3km després de Capellades sortida Barcelona per l'A2, fins a El Bruc agafar sortida Manresa-Montserrat BP-1101, al coll de Can Massana seguir direcció Manresa. Entre Km 6 i 7 es farà visible el bosc a sobre la carretera, a tocar de la urbanització de Ca l'Esteve de S.S.de Guardiola
Castellano
Desde Barcelona a Lleida por la autovia A2 hasta el municipio de El Bruc, coger la salida Manresa-Montserrat BP-1101, al collado de Can Massana seguir dirección Manresa. Entre el Km 6 i 7 se haá visible el Bosque de las Cruces al lado izquierdo de la carretera, al lado de la urbanización de Ca l'Esteve en Sant Salvador de Guardiola.

Desde Girona por la C-25 justo passar Manresa desviarse por la C-37 dirección Igualada, 2km después 1ª salida "Salelles", en la 2ª rotonda coger la carretera BP-1101 dirección Montserrat-El Bruc. Después de passar la urbanización de Ca l'Esteve en Sant Salvador de Guardiola, entre el km 6 y 7 se hará visible el Bosc de les Creus al lado derecho de la carretera.

Desde Tarragona por la C-15, 3km después de Capellades salida Barcelona por la autovia A2 hasta el municipio de El Bruc, coger la salida Manresa-Montserrat BP-1101, al collado de Can Massana seguir dirección Manresa. Entre el Km 6 i 7 se haá visible el Bosque de las Cruces al lado izquierdo de la carretera, al lado de la urbanización de Ca l'Esteve en Sant Salvador de Guardiola.

English
From Barcelona or Lleida A2 to the town of el Bruc, take exit Manresa-Montserrat BP-1101, the coll de Can Massana continue towards Manresa. Between km6 and 7 the Forest of the Crosses will be visible on the road, near the resort of Ca l'Esteve at Sant Salvador de Guardiola.

From Girona on the C-25 after Manresa turn onto the C-37 towards Igualada, 2km after 1st exit Salelles take BP-1101 towards Montserrat-El Bruc.
Between km6 and 7 the Forest of the Crosses will be visible on the road, near the resort of Ca l'Esteve at Sant Salvador de Guardiola.

From Tarragona take the C-15, then after Capellades exit Barcelona by A2 to the town of el Bruc, take exit Manresa-Montserrat BP-1101, the coll de Can Massana continue towards Manresa. Between km6 and 7 the Forest of the Crosses will be visible on the road, near the resort of Ca l'Esteve at Sant Salvador de Guardiola.
Google Maps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada