Giga-foto nocturna



 Català
El 2, 4 i 5 de novembre el fotògraf Carles Domenech i amb la col·laboració d'en Carles Calero, Alfredo Álvarez, d'altres fotògrafs i diversos voluntaris van realitzar la giga-foto nocturana més gran de la història amb més de 343 imatges que actualment estan en procès de muntatge. La presentació de la Giga foto està prevista pel 16 de desembre a l'espai de cultura de Sabadell.
Castellano

El 2, 4 y 6 denoviembre el fotógrafo Carles Domenech con la colaboración de Carles Calero, Alfredo Álvarez, otros fotógrafos y diversos voluntarios realizaron la giga-foto nocturna más grande de la história con más de 343 imágenes que actualmente estan en proceso de montage. La presentación de la giga foto está prevista para el 16 de diciembre en l'Espai cultural de Sabadell.
English

On the 2nd, 4th and 6th of November the photographer Carles Domenech, with the collaboration of Carles Calero, Alfredo Álvarez, other photographers and various volunteers made the biggest night giga-photo of the history with more than 343 images that are currently in process of montage.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada